Ajánlataink

Októberi gourmet napok – október 1-3, 8-10.

Őszi gasztronómiai kalandozások A természet a legszebb őszi napokat kínálja nekünk. Csoda színekben pompázik a környezet, az indián nyár megörvendeztet minket, hogy a tél előtt magunkba szívjuk az utolsó meleg napsugarakat. A környező erdő gombászni hív, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetben felfedezhetjük a Sirály tanösvényt, lóháton akár egész napot tölthetünk a homokhátsági pusztákon, hogy este wellness […]

Gourmet hétvége-Öt fogásos sörvacsora a Félegyházi Sörműhellyel október 15-17.

Kúriánkban nagy hangsúlyt fektetünk gasztronómiára. Fontosnak tartjuk a helyi alapanyagokat, a minőséget, szezonalitást, a termelőket, és az összefogást, mellyel népszerűsíthetjük régiónkat. Egy ilyen összefogás eredménye ez az öt fogásos sörvacsora is, mely alkalmával, partnerünk a Félegyházi Sörműhely tételeit kóstolhatják, melyekhez séfünk különleges fogásokat alkot, kiegészítve, és felhasználva a söröket.Öt sör, Öt fogás, egy este. Tartson […]

Szilveszteri relax hétvége

A karácsonyi sürgés-forgás után egy feltöltődő, meghitt, hangulatos szilveszteri hétvégére invitálunk. Ha elvonulnál családoddal vagy barátaiddal a városi forgatagtól, a zsúfolt szórakozó helyektől, és szállodáktól, hogy igazi vidéki környezetben, kis létszámú vendégkörben, maximum 20 fővel töltsd ezeket a napokat, nálunk a helyed. Amivel készülünk: – családias, vidéki, nyugodt környezet – relax programok: szauna,  jacuzzi, masszázs […]

Márton két hétvégén a Platánosban- november 12-14, 19-21.

Márton napi libalakoma, egész hétvégés pihenés, és gasztronómiai kalandozás! Jön ismét Márton, és vele együtt a libák, akik hozzák nekünk a finomabbnál finomabb fogásokat, és persze az elmaradhatatlan újbort is. Hagyományainkhoz hűen, ezekben a napokban minden a liba lakomáról szól, melyet szombat este megkoronázunk,  négy fogásos vacsorával és újbor kóstolóval. Vacsorázzon velünk, töltse nálunk az […]

Falusi disznóvágás – november 26-28, január 21-23, február 11-13.

A téli hideg hónapok beköszöntével visszanyúlunk a hagyományokhoz, jönnek a tartalmas sertés húsból készült ételek, forró levesek, melegítő pálinkák. 4 hónap alatt pár hétvégén hagyományőrző falusi disznóvágást tartunk. Jókedvű, élménydús, igazi disznótoros ételekkel és italokkal átszőtt hétvégék. A meghirdetett időpontokon kívül, baráti társaságok, cégek részére, 10 fős foglalás felett, szabad helyek függvényében más időpontban is […]