A Kúria

Az épületegyüttes egy 40 hektáros birtokon található, ligetes rétekkel, és erdővel körülvéve.  Amikor megálmodtuk, a fő szempont a mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely kialakítása volt, az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusának megtartásával.

A klasszicista fő épületben található összesen 6 családi és franciaágyas szoba, kellemes társalgó ahol békésen olvasgathatunk, sakkozhatunk, kártyázhatunk vagy csak téli estéken a kandalló előtt ülve borozgathatunk.  A modern elemekkel tarkított wellness csak pár lépés távolságban a főépülettől tizenöt férőhelyes finn szaunával, hét személyes masszázs medencével, és pihenő ágyakkal, masszázs szobával kínál feltöltődést testnek és léleknek. A Kúriát hatalmas teraszok veszik körül, melyekre a nevét adó öreg platánok vetnek árnyékot.  A gyönyörű erdővel körülvett kertben nagyméretű úszómedence, és egy komplett, szabványméretű, homoktalajú lovas pálya található.

Szobáink minden igényt kielégítőek, klimatizáltak, egyedi, stílusos fürdőszobával, tv-vel és wifi kapcsolattal rendelkeznek.

A gasztronómiai élményt a házi készítésű, helyi alapanyagokból készült ételek, és italok szolgálják.  Séfünk gondoskodik róla, hogy vendégeink elé kerülő tányérok egy-egy gasztronómiai remekek legyenek. A környező vidék szolgáltatja a friss, szezonnak megfelelő alapanyagokat.

Célunk, hogy aki meglátogat minket, az akár pihenni, akár lovagolni, vagy egy kellemes családi hétvégét eltölteni jött hozzánk, újra és újra visszatérjen, hogy feltöltődjön, újabb élményekkel gazdagodjon nálunk.