disznóvágás

A téli hideg hónapok beköszöntével visszanyúlunk a hagyományokhoz, jönnek a tartalmas sertés húsból készült ételek, forró levesek, melegítő pálinkák. 3 hónap alatt pár hétvégén hagyományőrző falusi disznóvágást tartunk. Jókedvű, élménydús, igazi disznótoros ételekkel és italokkal átszőtt hétvégék. A meghirdetett időpontokon kívül, baráti társaságok, cégek részére, 10 fős foglalás felett, szabad helyek függvényében más időpontban is megrendezhető.

A program:

Érkezés pénteken 15 órától. Wellness lehetőség: forró szaunával, jacuzzival várunk.
Könnyed, ráhangolódó vacsora.
Szombat reggel 8 órakor pálinkával, és friss pogácsával kezdjük a napot.
A böllér külső helyszínen int végső búcsút a disznónak, ennek megtekintése opcionális.
Átszállítják a Kúriába, kezdődik a pörzsölés, készül a reggeli.
Sült vér, friss kenyér, forralt bor.
A böllér vezetésével darabjaira bontjuk a sertést, készül a hurka, kolbász, sül a zsír, készül a tepertő.
13 óra körül elkészül az ebéd: sült pecsenye, fánk, házi lekvárral.
Délután forraltboros lovaskocsikázás.
Este hagyományőrző vacsora: orjaleves, sült hurka, kolbász, toros káposzta, házi rétes.
Vasárnap reggel bőséges reggeli.
Távozáskor mindenki vihet haza a disznótorosból.

A csomag ára 67.500Ft/fő, mely tartalmazza:

  • 2 éjszaka franciaágyas vagy családi szobában
  • wellness használat,
  • pipere cikkek bekészítése
  • ingyenes parkolás
  • péntek este 3 fogásos vacsora
  • szombaton egész napos disznóvágás, toros ételek, reggeli ébresztő pálinka, forralt bor fogyasztás a disznóvágás alatt
  • vasárnap bőséges reggeli

 

Foglalható: november 25- február 29.

További információkért kérjük forduljon kollégáinkhoz:

info@platanoskuria.hu

+36 30 900 7659

[contact-form-7 404 "Nem található"]