disznóvágás

A téli hideg hónapok beköszöntével visszanyúlunk a hagyományokhoz, jönnek a tartalmas sertés húsból készült ételek, forró levesek, melegítő pálinkák. 4 hónap alatt pár hétvégén hagyományőrző falusi disznóvágást tartunk. Jókedvű, élménydús, igazi disznótoros ételekkel és italokkal átszőtt hétvégék. A meghirdetett időpontokon kívül, baráti társaságok, cégek részére, 10 fős foglalás felett, szabad helyek függvényében más időpontban is megrendezhető.

A program:

Érkezés pénteken 15 órától. Wellness lehetőség: forró szaunával, jacuzzival várunk.
Könnyed, ráhangolódó vacsora.
Szombat reggel 8 órakor pálinkával, és friss pogácsával kezdjük a napot.
A böllér külső helyszínen int végső búcsút a disznónak, ennek megtekintése opcionális.
Átszállítják a Kúriába, kezdődik a pörzsölés, készül a reggeli.
Sült vér, friss kenyér, forralt bor.
A böllér vezetésével darabjaira bontjuk a sertést, készül a hurka, kolbász, sül a zsír, készül a tepertő.
12 óra körül elkészül az ebéd: sült pecsenye, fánk, házi lekvárral.
Délután forraltboros lovaskocsikázás.
Este hagyományőrző vacsora: orjaleves, sült hurka, kolbász, toros káposzta, házi rétes.
Vasárnap reggel bőséges reggeli.
Távozáskor mindenki vihet haza a disznótorosból.

A csomag ára 70.500Ft/fő, mely tartalmazza:

2 éjszaka franciaágyas vagy családi szobában, wellness használat, pipere cikkek bekészítése, ingyenes parkolás
Péntek este 3 fogásos vacsora
Szombaton egész napos disznóvágás, toros ételek, reggeli ébresztő pálinka, forralt bor fogyasztás a disznóvágás alatt
Vasárnap bőséges reggeli
1 napos disznóvágás program szállás nélkül szombat reggeli érkezéssel, és vacsora utáni távozással 25.000Ft/fő

Egyéb időpontok is elérhetőek szabad helyek függvényében, min. 10 fő esetén 2022. február. 28-ig.