A Kúria

Az épületegyüttes egy 40 hektáros birtokon található, ligetes rétekkel, és erdővel körülvéve.  Amikor megálmodtuk, a fő szempont a mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely kialakítása volt, az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusának megtartásával.

Kényelmesen helyezkednek el egymás mellett a klasszicista fő épület, a mai kor elvárásainak megfelelő nyolc boxos istálló, a régi cselédházból kialakított nyári konyha, és szauna ház. A boros és húsos pincénél megőriztük a tájra jellemező, autentikus miliőt. A Kúriát hatalmas teraszok veszik körül, melyekre a nevét adó öreg platánok vetnek árnyékot.  A gyönyörű erdővel körülvett kertben nagyméretű úszómedence, és egy komplett, szabványméretű, homoktalajú lovas pálya található.

Szobáink minden igényt kielégítőek, klimatizáltak, egyedi, stílusos fürdőszobával és wifi kapcsolattal rendelkeznek. Társalgó és olvasósarok szolgálja a közös társasági helyszínt.

A gasztronómiai élményt a házi készítésű, helyi alapanyagokból készült ételek, és italok szolgálják.  Séfünk gondoskodik róla, hogy vendégeink elé kerülő tányérok egy-egy gasztronómiai remekek legyenek. A környező vidék szolgáltatja a friss, szezonnak megfelelő alapanyagokat.

Célunk, hogy aki meglátogat minket, az akár pihenni, akár lovagolni, vagy egy kellemes családi hétvégét eltölteni jött hozzánk, újra és újra visszatérjen, hogy feltöltődjön, újabb élményekkel gazdagodjon nálunk.