Magyarország első stílusos VillásReggeli fesztiválja

Mindenhol jó, de legjobb a Stílusos Vidéki Szállodákban… REGGELIZNI!
Stílusos VillásReggeli fesztivál- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek
Egyszer egy évben: egész nap REGGELI 2018. május 13-án!

Ropogós friss péksütemények, kecskesajtkrém, őrségi tökmagkrém, akácvirágos-mézes palacsinta citromos zsendicével, medvehagymás omlett batyu, erdélyi padlizsánkrém, vadmájas, Kisasszondi sajtválogatás, füstölt tokhal, rugelach, fürjtojás, füstölt csülökkrém, ibolya szörp, bodzás joghurt eperrel, zakuszka, friss tavaszi gyümölcsök és habzó bor… nekünk ezek jutnak az eszünkbe, ha egy igazán fényűző reggelire gondolunk. A Stílusos Vidéki Szállodák tagjai úgy döntöttek, a Szeged melletti Platános Kúria kertjében 2018. május 13-án nem csak ezekből a finomságokból, de az igazi, vidéki, ragyogó életérzésből is hoznak nektek kóstolót.

A Stílusos Vidéki Szállodáknak már széles rajongótábora van, ám ez az első alkalom, hogy kilépünk falaink közül és egyik tagtársuk kertjében randevút aduk a vidéki gasztronómia iránt érdeklődőknek – természetesen stílusosan. Féltett és titkos házi receptek alapján készülnek az emblematikus reggeli ételek, a cél, hogy bemutassuk, milyen csodásan indul a nap, ha a Stílusos Vidéki Szállodák vendégei vagytok. Felgyorsult világunkban a reggeli méltatlanul mellőzött műfaj. Nem titkolt szándék, hogy a rendezvénnyel újra életre keltsük a lelassulós közös családi napindítást. A gasztronómia és az utazás szerelmesei ezen a napon nemcsak a vidék ízeibe kóstolhatnak bele: a természet és a lovak rajongóira, sőt, a kisgyermekes szülőkre is gondoltunk. Egész napos programokkal várjuk a vendégeket. Kényelmes heverőkkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medenceparti pezsgő- valamint fröccs-bárral is készülünk!

Kik is a szervező Stílusos Vidéki Szállodák?

Babérliget Kúria – Polány
Káli Art Inn – Köveskál
Kosbor Panzió – Magyarszombatfa
Nomád Hotel & Glamping- Noszvaj
Páskom Cottages – Lajoskomárom
Platános Kúria – Balástya – ők az első Reggeli fesztivál helyszíne
Rosinante Fogadó – Szigetmonostor

Mettől meddig tart a VillásReggeli?

Miért is ne lehetne az időt erre a napra megállítani? Ezért úgy döntöttünk, hogy az első Stílusos VillásReggeli 10:00-kor kezdődik és formabontó módon 17:00-ig tart – így igazi örömünneppé emeljük az egész napot.

Kell-e fizetni a belépésért illetve az ételekért és italokért?

A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A reggeli finomságokból kóstoló adagokat lehet vásárolni a standokon 300 Ft és 1500 Ft közötti áron.

A regisztráció 2018. 04. 06. és május 10. között lehetséges a www.stilusosvidekiszallodak.hu oldalon. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják.

Elérhetőség: stilusosszallodak@gmail.com

TALÁLKOZZUNK a Platános Kúria kertjében 2018. május 13-án!!