Március- 14-17: Három nap, három túra
március 15- i hosszú hétvégét töltsd aktív pihenéssel a Platános Kúriában. Fedezzük fel lóhátról az ébredő pusztát. Három nap, három túra. Kezdő és haladó lovasokat is várunk, hogy ki-ki tudásának megfelelő lovas programon vegyen részt. A kezdő lovasoknak napi két intenzív edzést biztosítunk,majd az utolsó nap egy közös tereplovaglással zárják a hétvégét. A haladókat túravezetőnk ismerteti meg a Homokhátság kora tavaszi szépségeivel. Pénteken és vasárnap egy-egy rövidebb, szombaton pedig egy egész napos túra keretében. A nap végén egy pihentető szaunázás közben beszélhetjük meg emlékeinket, majd a Kúria chefje kényeztet el mindenkit.
Ajánlat: 69.700Ft/fő
A csomag tartalma: szállás 2 éjszakára egyedileg berendezett franciaágyas szobáink, vagy családi lakosztályaink egyikében, bőséges reggeli és 3 fogásos gourmet vacsora, 3 nap lovaglás kezdő vagy haladó szinten, a szauna, wifi és a kúria kerélkpárjainak használatát, kedvezményes belépőt az Ópusztaszeri Emlékparkba.

április 21: Húsvéti túra az Ópusztaszeri Emlékparkba
Látogassunk el Magyarország egyik legszebb húsvéti programjára az Ópusztaszeri Emlékparkba. Rügyfakasztó vasárnap és vízbevetö hétfö. Hogyan is lehetne stílusosabb megérkezni, mint lóháton és szekér kisérettel. Az egész napos program lóháton csak haladó lovasoknak ajánlott, viszont a kisérő fogatra bárkit szeretettel várunk. A Szeri Húsvéton korhű ruhákba öltözött lányok és legények elevenítik meg az ünnepi szokásokat. Vendégeinknek a túrát megelőző napon alkalmuk lesz a nekik leginkább tetsző ló kiválasztására és egy kellemes próbalovaglásra.
Ajánlat: 62.900Ft/fő
A csomag tartalma: 3 éj szállás franciaágyas szobában vagy családi lakosztályban, gazdag reggelivel, és 3 fogásos húsvétra hangolt gourmet vacsorával, szauna, wifi és a kúria kerékpárjainak használatát. Lovas túrán való részvételt az Ópusztaszeri Emlékparkba és kedvezményes belépőjegyet.

Április 30 – május 5: Az első felnőtt lovastábor
Szeretnél megtanulni lovagolni? Azt gondolod ,hogy lenne még mit tanulnod? Ha profi vagy és csak egy igazán jó tereplovaglára vágysz, akkor is mindenképpen itt a helyed. Ez a hét az intenzív lovaglásról
szól a Kúriában. Professzionális díjlovas és díjugró edzők és túravezetők gondoskodnak arról, hogy képzettségednek megfelelő oktatásban részesülj, vagy csak élvezd a virágzó, alföldi pusztát.
Ajánlat: 149.500Ft/fő
Csomag bentlakással, napi háromszori étkezéssel, napi két alkalom oktatással vagy tereplovaglással, keddtől-vasárnapig 6 nap/5 éjszaka
Kísérő ár: 98.500 Ft/főElhelyezés: franciaágyas, kétszemélyes szobákban.
Ellátás: gazdag reggeli, könnyű ebéd és 3 fogásos vacsora.Az ár tartalmazza a wifi, és szauna használatát.

Június 7-10: Pünkösd a Platánosban
Ünnepeljük együtt a szentlélek kiáradását. Ezen a hosszú hétvégén a puszta már a legszebb arcát mutatja annak aki ismeri járását, de hűs vizével a Kúria medencéje is alternatív pihenésre ad lehetőséget vendégeinknek. Mi természetesen ennél többet kínálunk. 9 és 10-én a kereszténység egyik legszebb ünnepét köszönthetjük együtt az Ópusztaszeri Emlékparkban, ahová egész napos túrát szervezünk, lovas fogat kísérettel. Haladó lovasok lóháton tehetik meg a közel 50km-es távot, de a fogaton utazók is örömüket lelik a Nemzeti Parkon keresztül haladó túrán.
Ajánlat: 62.900Ft/fő
A csomag tartalma: 3 éj szállás franciaágyas szobában vagy családi lakosztályban, gazdag reggelivel, és 3 fogásos vacsorával, szauna, wifi és a kúria kerékpárjainak használatát. Lovas túrán való részvételt az Ópusztaszeri Emlékparkba és kedvezményes belépőjegyet.

Július-augusztus:
Most aztán beköszöntött a nyár a pusztára. Mit is tehet ilyenkor az alföldi lovas, mint árnyas ligeteken és az ártér erdőin keresztül bele lovagol a Tiszába. Úsztattál már élő vízben? Mi megmutatjuk Neked az ország második legnagyobb folyójának egyik legszebb szakaszát. Az ányási kanyar homokos, sekély vize alkalmas arra, hogy megszerezd első vizes-lovas élményedet, de ezzel még korán sincs vége a kalandnak. Irány Mártély, egy ott alvós, három napos kirándulás lóháton, az Alföld legszebb tájain keresztül . Ópusztaszeri Tájvédelmi Körzet, Mártélyi Tájvédelmi Körzet, óriási kaland, mind lovasnak, mind kísérőnek, ugyanis idén fogat kíséretet is szerveztünk a nagy nyári túránkhoz. Hozd el a családodat is.
Ár és részletes program lekérésre.