Töltse a húsvéti ünnepeket családi körben, vidéken, gyönyörű környezetben a Platános Kúriában! Látogassuk meg együtt az ország legszebb húsvéti programját a Szeri Húsvétot az Ópusztaszeri Emlékparkban.

Számos programot, gasztronómiai élményeket, kellemes kikapcsolódást kínálunk. Hagyományőrző húsvéti fogások, háztáji finomságokkal, fonott kaláccsal és báránysülttel.

Látogassunk el Magyarország egyik legszebb húsvéti programjára az Ópusztaszeri Emlékparkba. Rügyfakasztó vasárnap és vízbevetö hétfö, hogyan is lehetne stílusosabb megérkezni, mint lóháton, és szekér kisérettel. Az egész napos program lóháton csak haladó lovasoknak ajánlott, viszont a kisérő fogatra bárkit szeretettel várunk. A Szeri Húsvéton korhű ruhákba öltözött lányok és legények elevenítik meg az ünnepi szokásokat. Vendégeinknek a túrát megelőző napon alkalmuk lesz a nekik
leginkább tetsző ló kiválasztására és egy kellemes próbalovaglásra.

Ingyenes gyermek programok a Kúriában

  • erdei tojás keresés, nyuszi simogató, húsvéti kézműveskedés

Szállás franciaágyas szobában vagy családi lakosztályban, gazdag reggelivel, és 3 fogásos húsvétra hangolt gourmet vacsorával.

Kedvezményes csomag ajánlat

  • franciaágyas szoba 3 éjszaka 52.900Ft/fő
  • családi lakosztály 4 fő részére 3 éjszaka 211.600Ft/lakosztály

+babaágy 3 éves korig ingyenes,
+pótágyas elhelyezés félpanzióval 3-10 éves korig 11.000Ft/fő/éj
+pótágyas elhelyezés félpanzióval 10 éves kor felett 15.500Ft/fő/éj

+ Lovas túrán való részvétel haladó lovasoknak 10.000Ft/fő

Az árak tartalmazzák:

a szállást, félpanziós ellátást, a gyermek programok árát, szauna, wifi és a kúria kerékpárjainak használatát. Lovas kocsis túrán való részvételt az Ópusztaszeri Emlékparkba és kedvezményes belépőjegyet.

Információ és foglalás: 06 30 900 7659 vagy info@platanoskuria.hu