disznóvágás

Itt a disznóvágások ideje. Nálunk sem maradhatnak el a korábbi évekhez hasonló jókedvű, élménydús, igazi disznótoros ételekkel és italokkal átszőtt hétvégék. Várjuk baráti társaságok, cégek jelentkezését, akik egy pár jó hangulatú napot szeretnének eltölteni vidéki környezetben.

A program:

Érkezés pénteken 15 órától. Lovaglás, wellness lehetőség.
Könnyed, ráhangolódó vacsora.
Szombat reggel 7 órakor pálinkával, és friss pogácsával kezdjük a napot.
A böllér külső helyszínen int végső búcsút a disznónak, ennek megtekintése opcionális.
8 óra környékén a disznót átszállítják a Kúriába, kezdődik a pörzsölés, készül a reggeli.
Sült vér, hagymás resztelt máj , friss kenyér, forralt bor.
A böllér vezetésével darabjaira bontjuk a sertést, készül a hurka, kolbász, sül a zsír, készül a tepertő.
13 óra körül elkészül az ebéd: sült pecsenye, fánk házi lekvárral.
Délután forraltboros lovaskocsikázás
Este hagyományőrző vacsora: orjaleves, sült hurka, kolbász, toros káposzta, házi rétes.
Vasárnap reggel bőséges reggeli.
Távozáskor mindenki vihet haza a disznótorosból.

A csomag ára 43.900Ft/fő, mely tartalmazza:

2 éjszaka franciágyas vagy családi szobában, wellness használat
Péntek este 3 fogásos vacsora
Szombaton egész napos disznóvágás, toros ételek, reggeli ébresztő pálinka, forralt bor fogyasztás a disznóvágás alatt
Vasárnap bőséges reggeli
1 napos disznóvágás program szállás nélkül szombat reggeli érkezéssel, és vacsora utáni távozással 15.000Ft/fő

Foglalás: 06 30 900 7659, info@platanoskuria.hu

Egyéb időpontok is elérhetőek szabad helyek függvényében, min. 10 fő esetén 2020.márc. 28-ig.

Foglalás: 06 30 900 7659, info@platanoskuria.hu

A rendezvényhez minimum 10 fő jelentkezése szükséges.