A Kúria

Az épületegyüttes egy 30 hektáros birtokon található, ligetes rétekkel, és erdővel körülvéve.  Amikor megálmodtuk, a fő szempont a mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely kialakítása volt, az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusának megtartásával.

Kényelmesen helyezkednek el egymás mellett a klasszicista fő épület, a mai kor elvárásainak megfelelő nyolc boxos istálló, a régi cselédházból kialakított nyári konyha, és szauna ház. A boros és húsos pincénél megőriztük a tájra jellemező, autentikus miliőt. A kúriát hatalmas teraszok veszik körül, melyekre a nevét adó öreg platánok vetnek árnyékot.  A gyönyörű erdővel körülvett kertben nagyméretű úszómedence, és egy komplett, szabványméretű, homoktalajú lovas pálya található.

Szobáink minden igényt kielégítőek, klimatizáltak, egyedi, stílusos fürdőszobával és wifi kapcsolattal rendelkeznek. Társalgó és olvasósarok szolgálja a közös társasági helyszínt. A gasztronómiai élményt a kizárólag házi készítésű, helyi alapanyagokból, a háziasszony által megálmodott ételek, és italok szolgálják. Nálunk természetes, hogy átszaladunk a szomszéd nénihez tojásért, hogy egy bárányt, vagy tyúkot vágunk, a hétvégi menühöz. A környező erdők gondoskodnak a friss gombáról, vagy épp a szezonnak megfelelő vadhúsokról.

Célunk, hogy aki meglátogat minket, az akár pihenni, akár lovagolni, vagy egy kellemes családi hétvégét eltölteni jött hozzánk, újra és újra visszatérjen, hogy feltöltődjön, újabb élményekkel gazdagodjon nálunk.